Een zonvakantie op de Canarische Eilanden boek je bij ons het hele jaar door, want dat de zon schijnt is één ding wat zeker is! En dat op slechts 4,5 uur vliegen! De Spaanse eilanden als Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote en Fuerteventura zijn zo veelzijdig dat er voor ieder wat wils is. En dankzij de bijzondere mix van lavastranden en witte zandstranden beleef je hier een unieke strandbeleving. Vamos a la playa!

In de Atlantische Oceaan vind je de zonnigste eilandengroep van Spanje, namelijk de Canarische Eilanden. Uitgestrekte zandstranden aan de blauwe Oceaan, gezellige badplaatsen en de prachtige natuur van de Canarische Eilanden wachten op je komst! Of je nu met ons in de winter of zomer een aanbieding Canarische Eilanden boekt, het weer is er bijna altijd aangenaam.

Kies uw eiland

Geniet van een All Inclusive zonvakantie op Lanzarote, Gran Canaria of Fuertaventura en verblijf in levendige badplaatsen zoals Playa des Inglés of Puerto del Carmen. Natuurliefhebbers kijken de ogen uit op de weelderige eilanden Tenerife en La Palma. Laat je imponeren door de vulkaan El Teide op Tenerife of bewonder de vele bananenplanten, fruitbomen en orchideeën van het groene eiland La Palma.

We hebben de mooiste Adults Only aanbiedingen naar de Canarische Eilanden voor je op een rijtje gezet. Boek snel en ontvang naast de voordelige aanbieding ook nog een mooie vroegboekkorting!

Meest geboekt

Casas de Bettina Adults Only ✓ Rustluxe en comfort ❤ Tijd voor elkaar ✓ couples en volwassenen ✓ Boek de voordeligste reizen!

Canarische Eilanden

Casas de Bettina

Waardering 2.00 uit 5
567.00
Servatur Canaima Adults Only ✓ Rustluxe en comfort ❤ Tijd voor elkaar ✓ couples en volwassenen ✓ Boek de voordeligste reizen!

Canarische Eilanden

Servatur Canaima

Waardering 3.00 uit 5
493.00
Costa Canaria Adults Only ✓ Rustluxe en comfort ❤ Tijd voor elkaar ✓ couples en volwassenen ✓ Boek de voordeligste reizen!

Canarische Eilanden

Costa Canaria

Waardering 4.00 uit 5
848.00
RIU Don Miguel Adults Only ✓ Rustluxe en comfort ❤ Tijd voor elkaar ✓ couples en volwassenen ✓ Boek de voordeligste reizen!

Gran Canaria

RIU Don Miguel

Waardering 3.00 uit 5
636.00
Suitehotel Playa del Inglés Adults Only ✓ Rustluxe en comfort ❤ Tijd voor elkaar ✓ couples en volwassenen ✓ Boek de voordeligste reizen!

Canarische Eilanden

Suitehotel Playa del Inglés

Waardering 4.00 uit 5
753.00
Hotel Neptuno Adults Only ✓ Rustluxe en comfort ❤ Tijd voor elkaar ✓ couples en volwassenen ✓ Boek de voordeligste reizen!

Gran Canaria

Hotel Neptuno

Waardering 4.00 uit 5
554.00
Strandvakantie San Agustin met verblijf in IFA Beach inclusief ontbijt en diner

Gran Canaria

IFA Beach

Waardering 3.00 uit 5
577.00
Strandvakantie San Agustin met verblijf in Dunas Don Gregory inclusief ontbijt
Waardering 4.00 uit 5
504.00

Canarische eilanden op instagram!

0
0
0
0
0
0
0
0