Alle 4 resultaten

Waardering 5.00 uit 5
1,045.00
Waardering 4.00 uit 5
949.00
Waardering 4.00 uit 5
988.00
Waardering 4.00 uit 5
1,015.00

Adults Only vakanties Cuba!

Oldtimers en koloniale gebouwen. Tijdens een vakantie in Cuba is het alsof de tijd heeft stilgestaan. Geen schreeuwerige reclames, fastfoodketens of snel internet. Een gemis? Integendeel. De tropische zandstranden aan de azuurblauwe Caribische Zee, opzwepende muziek, zinderende salsa en tongstrelende cocktails doen thuis snel vergeten.

Op zoek naar een zonvakantie in Cuba? Goed nieuws! In dit land in het Caribisch Gebied schijnt de zon net zo uitbundig als de Cubanen zelf. Warm, uitgelaten en altijd vrolijk. Ook fijn: de stranden in Cuba zijn parelwit, of het nu om Varadero in West-Cuba gaat of Holguín in het oosten. De witte zandstranden steken fel af tegen het groene achterland.

Overal doemen steile ronde kalksteenheuvels op. En waar je kijkt zie je plantages: suikerriet-, citrus,- en tabaksplantages. Een van de hoogtepunten is de Viñales Vallei, gelegen op circa 2 uur rijden van Havana.

Koloniale pleintjes, kronkelige straatjes en overal muziek. Dat is wat dit land ademt. Voor een avond salsa en mojito's is Trinidad een goede plek tijdens een vakantie naar dit tropische eiland. Net als veel andere Cubaanse steden herbergt Trinidad meerdere casas de musica van wereldklasse. Geen wonder, want Cuba is de bakermat van de salsa.