Cyprus

Alle 4 resultaten

Waardering 4.00 uit 5
731.00
Waardering 4.00 uit 5
906.00
Waardering 4.00 uit 5
458.00

Cyprus

Napa Plaza

Waardering 4.00 uit 5
530.00

Adults Only vakanties Cyprus!

Ontdek de veelzijdigheid van het 'Eiland van de Godin van de liefde' tijdens een vakantie op Cyprus. Het ene moment bezoek je antieke overblijfselen zoals de Koningsgraven in Paphos, het andere moment lig je op het strand in Limassol of zoek je verkoeling in het Troödosgebergte. En dat allemaal met een zonnetje op je bol!

Een vakantie naar Cyprus in de Middellandse Zee kent vele gezichten. Het ene moment bezoek je antieke overblijfselen zoals de Koningsgraven in Paphos, het andere moment sla je je slag in de enorme shoppingmalls. En dankzij de vele stranden en tal van historische bezienswaardigheden is een vliegvakantie naar Cyprus ideaal voor echte zonaanbidders en cultuurliefhebbers.

Cyprus voelt als Griekenland, maar dan met heel veel Engelse invloeden. Ze rijden links en als een 'ouzo' bestelt lachen ze je nog net niet uit. Het verkeerde drankje, op het verkeerde eiland: brandy slaat hier de klok. Ook fijn: het eiland kent een mediterraan klimaat en vanaf half mei tot en met half oktober heb je op dit eiland bijna 100% kans op zon.

Naast prachtige stranden vind je op Cyprus ook terrassen met geurige wijngaarden en olijfbomen, uitgestrekte plantages met groente- en seizoensfruit. Van zongerijpte tomaten en sappige perziken tot zoete kersen. Met liefde gekweekt. En dat proef je. In hartje Cyprus zetelt het bosrijke Troödosgebergte met diepe ravijnen en waterpoelen waar stomende watervallen in uitmonden.

Verkoeling vind je tijdens een bezoek aan het Kykkos klooster, onder de prachtige bogen van de lange wandelgangen. Wordt het tijdens de zinderende zomer op Cyprus te warm? Ook dan is het Troödos gebergte dé place to be tijdens een zonvakantie op Cyprus. De temperatuur ligt er al snel zo'n 10 graden lager dan aan de kust.