Dominicaanse Republiek

Alle 5 resultaten

Dominicaanse Republiek

Dreams La Romana Resort & Spa

Waardering 5.00 uit 5
1,330.00

Dominicaanse Republiek

Punta Cana Princess

Waardering 5.00 uit 5
1,082.00

Dominicaanse Republiek

Catalonia Royal Bávaro

Waardering 5.00 uit 5
1,085.00

Dominicaanse Republiek

Majestic Colonial Punta Cana

Waardering 5.00 uit 5
1,318.00
Waardering 5.00 uit 5
1,290.00

Adults Only Dominicaanse Republiek

Een vakantie naar de Dominicaanse Republiek staat synoniem voor prachtige droomstranden aan een kristalheldere zee, maar het eiland is ongekend veelzijdig en biedt verrassend veel méér! Van prachtige natuurgebieden als Parque Nacional del Este tot historische bezienswaardigheden in de hoofdstad Santo Domingo. Tel daar het hele jaar door een aangename temperatuur bij op en het vakantiegevoel is compleet!

Voorkeur voor een luxe vakantie op de Dominicaanse Republiek? Dan ben je in onze 5 sterren hotels in Punta Cana aan het juiste adres. De resorts liggen direct aan het strand, dus een duik in de helderblauwe Caribische Zee is zo gemaakt! Voor een tropisch avontuur op het eiland maak je een jeeptocht door de schitterende groene binnenlanden. Bij terugkomst in de luxe resorts van TUI kun je bijkomen met een heerlijke rum-cocktail onder de wuivende palmen.

Zonder bijkomende kosten natuurlijk, want je verblijft ten slotte All Inclusive op de Dominicaanse Republiek. ’s Avonds is het dan ook genieten geblazen in een van de hotel restaurants. De verfijnde keuken zal je op gastronomisch niveau aangenaam verrassen.

Op zomervakantie of op zoek naar de ideale winterzonbestemming? Dan is de Dominicaanse Republiek in het Caribisch gebied het antwoord. De gemiddelde temperatuur ligt hier het gehele jaar tussen de 26 en 30 graden. Met altijd dat fijne verkoelende briesje. Neem alleen paraplu mee van juni tot september, de regenperiode.

Maar laat je daar niet door afschrikken, want de buien zijn kort en hevig en de zon laat zich snel weer zien. Een vakantie in de Dominicaanse Republiek zal je zeker betoveren met zijn paradijselijke stranden, tropische natuur en kleurrijke onderwaterwereld.