Adults Only Kreta

Op Adults Only zonvakantie naar het grootste eiland van Griekenland? Tijdens een vakantie op dit eiland kun je alle kanten op. Bruisende badplaatsen als Chersonissos en witte zandstranden omzoomd met overhangende palmbomen kenmerken dit eiland in de Middellandse Zee. Ook kent het eiland een aantal authentieke Kretenzer dorpjes waar je kunt verblijven. Ken je Sissi of Analipsi al?

Het Griekse Kreta is ook het eiland van natuurlijke contrasten: wijngaarden in het oosten, sinaasappelbomen in het westen en daartussen ruige bergen en omzoomde hoogvlakten. Je komt ogen tekort tijdens je zonvakantie, dus een fotocamera is geen overbodige luxe. Kies deze zomer– of meivakantie ook voor een Last minute en zie Griekenland op zijn best.

TUI MAGIC LIFE Candia Maris Imperial Adults Only ✓ Rustluxe en comfort ❤ Tijd voor elkaar ✓ couples en volwassenen ✓ Boek de voordeligste reizen!
Waardering 5.00 uit 5
895.00
Royal Blue Resort & Spa Adults Only ✓ Rustluxe en comfort ❤ Tijd voor elkaar ✓ couples en volwassenen ✓ Boek de voordeligste reizen!
Waardering 5.00 uit 5
729.00
Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel Adults Only ✓ Rustluxe en comfort ❤ Tijd voor elkaar ✓ couples en volwassenen ✓ Boek de voordeligste reizen!
Waardering 5.00 uit 5
729.00
Coral Adults Only ✓ Rustluxe en comfort ❤ Tijd voor elkaar ✓ couples en volwassenen ✓ Boek de voordeligste reizen!

Agios Nikolaos

Coral

Waardering 3.00 uit 5
596.00
Hotel Cretan Dream Royal - adults only gedeelte Adults Only ✓ Rustluxe en comfort ❤ Tijd voor elkaar ✓ couples en volwassenen ✓ Boek de voordeligste reizen!
Waardering 5.00 uit 5
754.00
Hotel Vasia Ormos - adults only Adults Only ✓ Rustluxe en comfort ❤ Tijd voor elkaar ✓ couples en volwassenen ✓ Boek de voordeligste reizen!

Griekenland

Hotel Vasia Ormos

Waardering 4.00 uit 5
459.00
Waardering 5.00 uit 5
939.00

Griekenland

The Island

Waardering 4.00 uit 5
575.00

Over Only Adults vakanties.nl

Only Adults Vakanties.nl fungeert als betrouwbare en deskundige intermediair tussen de grootse touroperators en u. Wij richten ons op de doelgroep die wil genieten van een relaxte vakantie zonder kinderen. Niet omdat we kinderen niet leuk vinden, maar omdat we tegemoet willen komen aan de wensen van volwassen vakantiegangers die in alle comfort van hun welverdiende rust willen genieten. Wij hebben voor u een speciale selectie gemaakt van hotels die zich richten op couples en adults. Hotels die voor hun gasten de rust creëren voor wie op zoek is naar een vakantie vol ‘quality time’ met elkaar. Kijk dus snel in ons aanbod voor uw ideale relaxvakantie!