Adults Only Italië

Italië, het land van de pizza, pasta en lambrusco. Maar ook het land van de scooters, voetbal en natuurlijk de Paus in zijn eigen stadstaatje. Jaar na jaar steken steeds weer ontelbare zonzoekers de Alpen over op weg naar de zonovergoten stranden van de Italiaanse kuststreken.

Maar ook de cultuurliefhebbers komen in Italië ruim aan hun trekken. Denk aan steden als Rome en Florence met prachtige historische gebouwen en vele kunstschatten.

Venetië met haar door gondola’s bevaren kanalen, prachtige paleizen en talloze bruggen is eigenlijk een verhaal apart. Ook sportfanaten en natuurliefhebbers komen volop aan hun trekken.

En dan zijn er natuurlijk nog de avonden, het favoriete dagdeel van de Italianen en zeer zeker ook het favoriete dagdeel van vele toeristen.

Italië

Tannhof

Waardering 3.00 uit 5
586.00

Italië

Ariston

Waardering 4.00 uit 5
657.00

Over Only Adults vakanties.nl

Only Adults Vakanties.nl fungeert als betrouwbare en deskundige intermediair tussen de grootse touroperators en u. Wij richten ons op de doelgroep die wil genieten van een relaxte vakantie zonder kinderen. Niet omdat we kinderen niet leuk vinden, maar omdat we tegemoet willen komen aan de wensen van volwassen vakantiegangers die in alle comfort van hun welverdiende rust willen genieten. Wij hebben voor u een speciale selectie gemaakt van hotels die zich richten op couples en adults. Hotels die voor hun gasten de rust creëren voor wie op zoek is naar een vakantie vol ‘quality time’ met elkaar. Kijk dus snel in ons aanbod voor uw ideale relaxvakantie!