Kaapverdië

Alle 2 resultaten

Kaapverdië

Cabo Verde Resort

Waardering 5.00 uit 5
1,112.00

Kaapverdië

Melia Llana

Waardering 5.00 uit 5
1,050.00

Adults Only Kaapverdië

Op het strand van Sal en Boa Vista genieten van een drankje terwijl op de achtergrond de ritmes van de morna klinken. Op zo’n 7 uur vliegen vanaf Nederland vind je de eilandengroep Cabo Verde, oftewel Kaapverdië!

De blauwgroene Atlantische Oceaan en de stranden op de 10 Bovenwindse Eilanden lijken zo van een ansichtkaart af te komen. En nog een voordeel van een vakantie Kaapverdië, het is er nooit kouder dan 20 graden.

U ligt heerlijk met uw voeten in het gouden zand op het strand van Praia de Salines op Boa Vista met de Atlantische Oceaan aan uw voeten. De ober van uw luxe 4 sterren hotel brengt u een glaasje ‘grogue’, de nationale specialiteit van Kaapverdië.

Tijdens uw relaxte strandvakantie kunt u vanaf uw plekje de surfers bewonderen. Tijd voor het diner in uw All Inclusive hotel van TUI, waar elke dag verse maaltijden met lokale ingrediënten worden bereid. Alles is tot in de puntjes geregeld tijdens uw luxe vakantie Kaapverdië.

Ook de prachtige onderwaterwereld moet je gezien hebben tijdens een vakantie Kaapverdië. Duik- en snorkelliefhebbers maken dan ook gretig gebruik van dit Atlantische onderwaterparadijs, dat de thuisbasis is van vele diersoorten, zoals papegaaivissen, zeeschildpadden en bruinvissen.

Op Kaapverdië zijn diverse mooie duikspots te vinden die geschikt zijn voor zowel de ervaren als de niet-ervaren duiker. Nog nooit gedoken? Een aantal hotels van ons beschikken over een duikschool waar je de fijne kneepjes van het vak kunt leren.