Adults Only Tenerife

De bijnaam van het Canarische Eiland Tenerife, ‘eiland van de eeuwige lente’, spreekt boekdelen. Een zonvakantie naar Tenerife boek je dan ook het hele jaar door. Met prachtige lavastranden, groene natuur en de slapende vulkaan Pico del Teide als hoogtepunt heb je de perfecte ingrediënten voor een verrassend veelzijdig weekje!

Op vakantie naar Spanje, maar wil je eens wat anders dan de Costa’s? Denk dan eens aan een vakantie naar Tenerife. Zomer op winter, op dit Canarische Eiland schijnt de zon altijd! De bijnaam ‘eiland van de eeuwige lente’ zegt eigenlijk al genoeg.

Bij ons kun je kiezen uit hotels variërend van 3 tot 5 sterren, in diverse bestemmingen aan de zuidkust. Hier is het vaak nog een tikkeltje warmer dan aan de noordkust van het eiland.

Voor wat cultuur tijdens je vakantie kun je kiezen voor een luxe hotel in Puerto de la Cruz, gelegen in het noorden van het eiland. De zwarte stranden zijn wat minder geschikt om te zonnen, maar op de boulevard met terrassen en verschillende ijssalons is het een gezellige bedoening.

SCENE Vanilla Garden Adults Only ✓ Rustluxe en comfort ❤ Tijd voor elkaar ✓ couples en volwassenen ✓ Boek de voordeligste reizen!
Waardering 4.00 uit 5
639.00
Hotel Be Live Experience Playa la Arena Adults Only ✓ Rustluxe en comfort ❤ Tijd voor elkaar ✓ couples en volwassenen ✓ Boek de voordeligste reizen!
Waardering 4.00 uit 5
669.00
Hotel Tigotan (voorheen Hotel Dreamplace Noëlia Sur) Adults Only ✓ Rustluxe en comfort ❤ Tijd voor elkaar ✓ couples en volwassenen ✓ Boek de voordeligste reizen!
Waardering 4.00 uit 5
639.00
TUI SENSIMAR Arona Gran in Canarische EilandenSpanje.

Spanje

Arona Gran

Waardering 4.00 uit 5
814.00
Strandvakantie Spanje met verblijf in Tigotan Lovers & Friends o.b.v. halfpensionStrandvakantie Playa Blanca met verblijf in HD Pueblo Marinero
Waardering 4.00 uit 5
436.00
Vakantie Canarische Eilanden - Puerto De La Cruz met verblijf in een 3-sterren accommodatie inclusief huurautoVakantie Oranjestad met verblijf op een 5-sterren resort o.b.v. logies. Vliegreis met TUIfly.

Spanje

Astoria

Waardering 3.00 uit 5
499.00
Vakantie Canarische Eilanden naar Vilaflor
Waardering 4.00 uit 5
530.00
Waardering 4.00 uit 5
769.00

Over Only Adults vakanties.nl

Only Adults Vakanties.nl fungeert als betrouwbare en deskundige intermediair tussen de grootse touroperators en u. Wij richten ons op de doelgroep die wil genieten van een relaxte vakantie zonder kinderen. Niet omdat we kinderen niet leuk vinden, maar omdat we tegemoet willen komen aan de wensen van volwassen vakantiegangers die in alle comfort van hun welverdiende rust willen genieten. Wij hebben voor u een speciale selectie gemaakt van hotels die zich richten op couples en adults. Hotels die voor hun gasten de rust creëren voor wie op zoek is naar een vakantie vol ‘quality time’ met elkaar. Kijk dus snel in ons aanbod voor uw ideale relaxvakantie!